Iskustva studenata

Tower Bridge in London
st-basils-cathedral
rome
london-60-6a-hdr-bw-small
bus-in-london-bw
Eiffel-Tower-Paris-France-Autumn
budapest
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
berlin1
berlin (2)
barcelona_02_big
307222_430305880373902_2046461851_n
196856_430306690373821_1687855920_n
2013-berlin
DSCF7952
previous arrow
next arrow
Tower Bridge in London
st-basils-cathedral
rome
london-60-6a-hdr-bw-small
bus-in-london-bw
Eiffel-Tower-Paris-France-Autumn
budapest
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
berlin1
berlin (2)
barcelona_02_big
307222_430305880373902_2046461851_n
196856_430306690373821_1687855920_n
2013-berlin
DSCF7952
previous arrow
next arrow

Iskustva studenata 

Bili smo slobodni da izdvojimo neka mišljenja naših polaznika po pitanju usluge koju pružamo da bismo Vam upotpunili sliku o nama. Nakon svaka dva meseca kako usmeno tako i putem prostog upitnika, vršimo evaluaciju i reevaluaciju svojih usluga, a sve u cilju njihovog poboljšanja.

Ono što tražimo od svojih polaznika je da iskreno kažu kako se osećaju i dajemo im punu slobodu da svoje zadovoljstvo prenesu drugima, ukoliko smatraju da je to potrebno.

Pored velike ponude brojnih škola engleskog jezika teško je izabrati onu pravu, u kojoj će vas tretirati na profesionalan način, poštovati Vaše vreme i novac. Pre nego što sam došao u House of English promenuo sam nekoliko škola engleskog jezika i ni u jednoj nisam bio u potpunosti zadovoljan načinom i pristupom, a na kraju krajeva i odnosom učenik-profesor. House of English je mesto koje pored profesinalnosti odiše i prijatnom porodičnom atmosferom, a profesori se trude da sa svakim učenikom rade što vise pa čak i individualno ukoliko je to potrebno.

Goran Štetin, inženjer saobraćaja

Ono što nam se najviše dopada u Centru House of English je to da su profesori uvek tu za nas. Ukoliko smo propustili gradivo, imamo pitanja u vezi sa internacionalnim ispitima ili bilo šta vezano za engleski jezik, oni su uvek ljubazni i čak se dešava da nas prvi zovu i informišu o pređenom gradivu i pitaju kada možemo doći na dodatne konsultacije.

Bojan Golub, Ognjen Vlačić, građevinski inženjeri

U Centar HOE idem od malih nogu. Uvek sam bio zadovoljan neverovatnim podsticajem i pažnjom koje sam dobijao, profesoricama Miroslavom Popov i Ivanom Milićev koje su uvek na raspolaganju za sva moja pitanja i koje su me uvek stimulisale da radim više i dostignem nivo znanja koji sada posedujem. Stefan Zoričic, student

Zaista nigde do sada nisam naišla na ovakav kvalitet usluge. Ono što mogu da izdvojim kao Vaš veliki kvalitet jeste izuzetna profesionalnost i kvalitet u radu. Izuzetna stručnost osoblja, prijatan ambijent i pozitivna radna atmosfera odiše centrom, predavanja me motivišu na rad. Ovo je samo mali deo impresije koju sam stekla za vreme provedeno u školi House of English.

Branka Malbaša, programer

Po mom mišljenju, House of English nije klasična škola stranih jezika. Nema suvoparnog učenja, već se gradivo odrađuje na veoma zanimljiv način. Profesori su veoma podsticajni i uvek su tu za bilo kakve konsultacije i pitanja. Uči se u prijatnoj atmosferi i to vidno doprinosi stepenu stečenog znanja.

Andrea Plačkov, učenica srednje škole

U školi “House of English” pohađam kurs engleskog jezika i veoma sam zadovoljna metodom nastave. Osoblje je fantasticno i iskreno se trudi da nam učenje stranog jezika učini sto zanimljivijim. U školi vlada jedna prijatna atmosfera i svi zaposleni su jako ljubazni. Kao osnovnu prednost ove škole izdvojila bih stalnu dostupnost profesora i u trenucima kada nemate čas, a neophodna vam je neka pomoć. Zahvaljujući njima, selim se u inostranstvo i želim im puno uspeha u daljem radu.

Neda Trifković, drupal programer

Već duži niz godina, sa povremenim prekidima zbog svoje zauzetosti, učim engleski jezik u školi „House of English“. Ovu školu nikada ne bih menjao i svima bih je preporučio prvenstveno zbog visoke profesionalnosti svih zaposlenih koji vam stoje na raspologanju u svakom trenutku kada vam je to potrebno čak i onda kada to i nije uvek u direktnoj vezi sa gradivom koje se obrađuje. Topla i prisna atmosfera koja vlada u ovoj školi ni u kom segmentu ne narušava visoku profesionalnost zaposlenih i zavidne rezultate koje polaznici postižu u ovoj školi.

Dr Slobodan Savović, profesor medicinskog fakulteta

House of English je škola u kojoj stvarno važi ono što vam tokom celog školovanja pričaju. Profesori vam postaju drugovi, u školi se osećate kao kod kuće i što je najvažnije učite engleski jezik u dobroj atmosferi. Ukoliko želite da počnete da učite ili da unapredite svoj engleski jezik, ovo je mesto u kom vam to neće pasti nimalo teško. Profesori su veoma dobri i stručni, a nekad vam se čini da se trude više i od vas samih. Jedina „mana“ je što vam se u ovoj školi raspust može učiniti dug jer ćete nestrpljivo čekati novi čas engleskog.

Jelena Ikanović (22, student pravnog fakulteta)

Bila sam totalni početnik i mislila sam da nikad neću moći da pričam na engleskom jeziku, ali zahvaljujući profesorici, koja me je opustila, bez problema sam progovorila. Isto tako, dopada mi se što je atmosfera opuštena i što se ne uči striktno po knjizi, nego kroz životne situacije.

Tatjana Kokanović (dipl. tehnolog)

Sviđa mi se što ste mi uvek na raspolaganju kad god mi nešto treba i što dobijam sva potrebna obaveštenja i objašnjenja. Posebno bih istakla prijatnu atmosferu i timski rad.
Danijela Tapavički (22, student pravnog fakulteta)

House of English je mesto u kome se osećate kao kod kuće. Srdačnost prosvetnog osoblja vas natera da učenje shvatite kao šalu ili zabavu, a u isto vreme osećate enorman napredak u kratkom vremenskom periodu. I profesori i studenti su deo jedne celine koja ima samo jedan cilj – individualan napredak.

Zoran Grabež – (35, privatni preduzetnik)

Jako mi se sviđa organizacija i način rada, veoma sam zadovoljan kako zahvaljujući školi moj engleski napreduje.

Ivan Jovović (student ekonomije)

Početna

Novosti