SAT

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

SAT – Scholastic Assessment Test

SAT (Reasoning Test ili test rasuđivanja) takođe je neophodan za upis na visokoškolske ustanove u inostranstvu. Ispit testira matematiku, kritičku analizu teksta i pisanje sastava, na nivou C2 (po CEF-u). Za razliku od IELTS I TOEFL ispita, ovo nije ispit znanja engleskog jezika, već jedan od standardizovanih testova koji polažu i izvorni govornici engleskog pri upisu na fakultete. Polaganje IELTS i TOEFL ispita se često traži od strane univerziteta i pored SAT ispita.
Skala bodovanja na SATju broji maksimalno 1600 bodova, a potreban broj za upis na željeni fakultet zavisi isključivo od standarda samog fakuleta.
Informacije o terminima polaganja ispita možete dobiti na sajtu www.collegeboard.com.

Priprema SAT testa
Paketi časova za pripremu SAT ispita u našem centru podrazumevaju individualan rad sa profesorom, zakazivanje časova po izboru polaznika i najsavremeniju literaturu i metodu kao i besplatan materijal. SAT paketi časova obuhvataju verbalni i matematički deo, a kao poklon polazniku uključuju i besplatne simulacije samog ispita, kako bi se stekao uvid u rezultat koji se na samom polaganju može očekivati.
O samom ispitu, materiji i potrebnoj literaturi možete razgovarati sa zaposlenima Centra House of English, ili pak poslušati naša predavanja o navedenim ispitima pri Američkom kutku u Novom Sadu
(http://ac-novisad.org/), koji organizuju naši profesori.

https://www.britishcouncil.rs/

Cenovnik

Početna

Novosti